Sjuttonde Februari

            

Tisdag
Idag vaknade jag bredvid Karro,Sofia&Jesper så jävla trångt var de men mysigt. Vi hade de gött pent igår i alla fall, alla var lite lagom lama jag och karro hostade på kapp och sofia pussade mest på jesper men mysigt var de. 
Nu sitter jag och elin och kollar runt lite på datorn har bakat muffins och sätt på just my luck den filmen är nog den mysigaste jag sätt. nu ska vi la hittta på något fint och göra om de går jag e typ helt lam efter natten i världens trångaste säng. 

Bilden där uppe är på mina små syskon. Tilda och lilla Ellen. Mysigt är  de med bebisar men när dom bir stora och börjar gråta och tjöta gör de inget om dom flyttar:) 

pusspåer skriver sen


Mys dag med Sofia&Karro


Hunnebo med sofia och karro. Nu sitter jag vid sofias dator och skriver ett kort inlägg karro tar kort och sofia pussar på jesper i sängen.  


munskölj!!!!!!!

Ja tack de bränner i min mun !  ja jag håller på och dö på grund av mitt jävla munskölj.
Alma& jag lyckades som vanligt  spotta ut på golvet och frida och dom andra ja spotta i slasken och nu dör alla här .

Skolan

Hejsanhoppsan igen.
Nu har jag haft en liten brake men nu ska jag börja skriva igen.
nu sitter vi i skolans datasal och skriver boken om mig ganska segt, hade vart bättre och vara hemma i sängen  och sovit. Men när man får läsa andras bardom blir man ju fan tårögd så jävla roligt.  Frida har några riktigt roliga barndomsminnen från danmark och hennes lilla random historia från camping toaletten. När jag kommer hem ska jag mysa med Alma och sedan  blir det träning eller kankse åka till sjukhuset och hälsa på Pappa och Gudrun som fick en liten flicka i fredags kväll/natt. Ska försöka komma ihåg att skriva ikväll . 

pusspuss 

RSS 2.0